Thinkware AB
Hem | Kontakt | Projekt | Tjänster
Här är ett kort urval av tidigare och nuvarande projekt:
SpecDeveloper
Konsultation, objektorienterad design och kodning av ett program för framtagande av systemspecifikationer. Vi introducerade och installerade dessutom en versionshanteringsmiljö åt kunden. Vi använde verktyg som: Python, wxPython, Z Object Database, CVS, WinCVS, ssh, Windows 2000, Linux.


Utveckling av webbsajter
Vi utvecklar webbsajter. Denna till exempel. Den är konstruerad för att vara enkel att underhålla och använda, och den fungerar även om du inte har den senaste bläddraren eller den snabbaste anslutningen till internet. Vårt viktigaste verktyg är programspråket Python som vi använder tillsammans med etablerade standarder som HTML och CSS. Vi använder även Apache, Zope, SQL-databaser, CGI etc.


ClearCase/ClearMake-konsultation
Förbättring av byggtider för ett stort utvecklingsprojekt med programutveckling i C++. Detta omfattade tekniska förbättringar av miljöer för versionshantering och byggande (make), men även analys och förbättringsförslag rörande den aktuella applikationens design. Vi byggde även ett program för analys av länkberoenden. Vi arbetade med: ClearCase, ClearMake/GnuMake, Python, Perl och Windows NT.


Objektorienterad design och programmering vid Riksförsäkringsverket
RFV flyttar över sina huvudsakliga system från stordatorer med COBOL till Unix servrar med C++ och arbetsstationer med NT och Java. Thinkware hjälpte till att utveckla nya serverprogram. Vi använde: RUP, Rational Rose, C++ (MS Visual Studio och Sun WorkShop), SQL, DB2, ClearCase, Imake, Tuxedo, Coverage, Purify, shell-script, Python etc.


Verktyg för epidemiologisk forskning
Utveckling av diverse stödverktyg för diabetesforskning vid Umeå Universitet. På senare tid har vi bara programmerat i Python, och använt wxPython för grafiska användargränssnitt och scipy för diagram. Tidigare har vi även byggt med MS Access och JAM.
Thinkware AB, Älvans väg 99, 907 50 UMEÅ
Tel: 070-582 80 65 Fax: 070-612 80 65 Email: info@thinkware.se
Copyright © 2002 Thinkware AB _ Sidan senast ändrad 21 maj 2002 av webmaster@thinkware.se